DEBAT FORUM MODKRAFT
 
Advanced Search
   
 
Home Tilmeld FAQ Tilmeldte brugere Grupper  
 
 

DEBAT FORUM MODKRAFT Forum Indeks PRASSEN SKRIV OM PALASTINE NYHEDERNE Hamas ønsker at reducere konfliktniveauet med Israel
Vis ikke emner ældre end:   
      Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)  
Dette forum er låst, du kan ikke skrive nye, svare eller rette indlæg  Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg

Tirs jan 23, 2018 3:31 pm
Forfatter Besked
Ads


Emne: Ads

 
      Back To Top  

Søn apr 04, 2010 1:56 pm
Forfatter Besked
Debaten.modkraft
Site Admin


Indmeldt: 01. apr 2010
Indlæg: 12

Emne: Hamas ønsker at reducere konfliktniveauet med Israel Besvar, med citat

Hamas ønsker at reducere konfliktniveauet med Israel og indkaldte lørdag andre militante grupper til et krisemøde i Gazastriben for at lægge pres på dem.

Weekenden har budt på et palæstinensisk topmøde.

Lederne af Islamisk Jihad og de to venstreorienterede grupper Folkefronten til Palæstinas Befrielse (PFLP) og Den Demokratiske Front til Palæstinas Befrielse (DFLP) har på et møde med Hamas i Gazastriben fået klar besked på at nedtone angrebene på Israel.

De militante palæstinensere affyrer med regelmæssige mellemrum raketter fra Gazastriben, og i den seneste tid har der også været træfninger med israelske soldater langs grænsen.

LÆS OGSÅKampvogne forlader Gaza-striben

Israelske jagerfly og kamphelikoptere svarede i torsdags med at angribe mål i Gaza, men uden at nogen blev dræbt.

Hamas, som styrer Gazastriben, indstillede sine angreb mod Israel for et år siden.

Bevægelsen har også slået ned på militante palæstinensere, som fortsætter raketangrebene. Lørdag fik de en ny advarsel. Hamas bad dem om at reducere spændingerne og dermed også raketangrebene, oplyser en centralt placeret kilde til det tyske nyhedsbureau DPA.

Nationens interesse
En talsmand for Hamas bekræfter over for BBC, at det var budskabet og at bevægelsen med henvisning til »nationens interesse« opfordrer til ro i Gazastriben.

»Vi har kontaktet de andre palæstinensiske fraktioner i håb om at opnå enighed om, hvad vil kan gøre for at beskytte vort folk og styrke sammenholdet«, siger Hamas-regeringens leder Ismail Haniyeh.

Lørdagens møde i Gaza var en opfølgning af Hamas-ledelsens opfordring til de militante grupper om ikke at lade sig provokere til at svare på Israelske angreb. Om budskabet tages til følge af alle, er usikkert.

LÆS MEREIsrael lukker Vestbredden

DFPL understreger i en meddelelse, at palæstinenserne har al mulig ret til at yde væbnet modstand mod Israel, og gruppen forbeholder sig ret til at forsvare sig.

Kun registrerede brugere kan se links på dette forum!
Registrer or Logind på forumet!KOMENTAR FRS PALASTINE INFO CENTER AT DER HAR ALDRIG VÆRET SODAN MØDE I GAZA DET ER MEDIER FORFALSKBING
DER FOR ER PALASTINE UNDER MEDIER LOVEN CENCUR AT MEDIERNE GÅ MED RYKTE FOR TERROIST STATEN ISREAL Mad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Question Question Question
 
Vis brugerens profil Send privat besked Send email
      Back To Top  
Dette forum er låst, du kan ikke skrive nye, svare eller rette indlæg  Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg

 
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum


      Back To Top  

Side 1 af 1
Gå til:  

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Avalanche style by What Is Real © 2004
             

Abuse - Report Abuse - TOS & Privacy.
Powered by forumup.dk gratis forum, Opret dit nye gratis forum! Created by Hyarbor & Qooqoa
Perm ICRA - Auto ICRA

Page generation time: 0.156